Sinds kort is A&BV lid geworden van Abacus Worldwide

Door A&BV |

Julio Gabay, voorzitter en CEO bij Abacus Worldwide:

“We zijn verheugd om met A&BV voor het eerst een boekhoudkantoor uit België te mogen verwelkomen en zo onze aanwezigheid in EMEA te versterken. Met zijn expertise in distributie en opslag, industriële machines en apparatuur, logistieke sectoren en vermogensplanning vormt A&BV bovendien een mooie toevoeging aan ons groeiende ledenaantal. Een uitstekend kantoor en een welkome aanwinst voor de Abacus-familie, dus. We kijken uit naar de samenwerking met A&BV” 

http://www.abacusworldwide.org

Niek Verstraete, zaakvoerder van A&BV bvba:

“A&BV bvba is een fullservice-boekhoudkantoor uit Gent met zowel lokale als internationale klanten. Ons kantoor hanteert een doelgerichte aanpak die steeds afgestemd wordt op de klant en helpt bedrijven te anticiperen op potentiële problemen en nieuwe groeiopportuniteiten te vinden. Dankzij onze toetreding tot Abacus Worldwide komen we in contact met internationale boekhoud- en advocatenkantoren met een gelijkaardige visie, waardoor we onze kennis nog verder kunnen uitbreiden. We kijken dan ook uit naar onze samenwerking met de andere Abacus-leden en staan steeds ter beschikking als Belgische partner.”